SNAPPSHOT-ANNDERSZ-29

Wanneer je in een uitzonderlijke situatie terecht komt, moet je soms keuzes maken. Zo kozen we ervoor om onze bruiloft te verplaatsen, en het wettelijk huwelijk (wat maar 5 minuten duurde) door te laten gaan.

Dat stilletjes trouwen lieten ze niet gebeuren, en zo regelde onze lieve vrienden een videoboodschap op bestelling!

Eenmaal buiten aangekomen stonden daar wat lieve familie en vrienden, en stond er op ons hofje een groot scherm met allemaal videoboodschappen van onze vriendengroep!!

Met een lach en een snik, want hoe graag hadden we het groots, arm in arm, lachend, huilend, dansend gevierd! Des te waardevoller waren dan ook de woorden die ze spraken.  We zijn ontzettend dankbaar dat op deze manier onze dierbare op afstand toch bij ons konden zijn ! En zo een onvergetelijk moment hebben weten te creëren ♡

Liefs Eddy & Arianne

SNAPPSHOT-ANNDERSZ-23

Onze vrienden zouden 14 mei jl. trouwen maar door de hele Corona-situatie ging de hele dag zoals ze die gepland hadden, helaas niet door. Bijna twee jaar aan voorbereidingen en dan gaat de dag zoals ze die zich voorgesteld hadden, niet door. Ontzettend balen voor iedereen!

Uiteindelijk hebben ze er wel voor gekozen om deze dag wel bij de gemeente te trouwen maar ze gaven aan dit in kleine kring te doen en verder geen feestelijkheden erom heen te organiseren. Wij als vrienden wilden deze speciale dag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, trouwen betekend immers feest!

Maar hoe doe je dat met de Corona-maatregelen? We zijn met 22 vrienden, kinderen nog niet meegeteld dus het bruidspaar opwachten bij het gemeentehuis mocht niet. We moesten immers voorkomen dat we met teveel mensen op 1 plek zouden zijn. We hadden Snappshot via sociale media al vaker langs zien komen dus hebben we contact opgenomen met Mark wat de mogelijkheden zijn. Geweldig om te horen hoe enthousiast hij direct was aan de telefoon! Hij heeft veel te voorduren gehad met ons omdat we 2 verschillende locaties en tijdstippen voorgesteld hebben. Uiteindelijk zijn we eruit gekomen. Mark heeft goed contact gehouden, is ontzettend flexibel, reageert snel en heel vriendelijk!

Op de dag zelf heeft hij steeds updates gegeven over hoelaat ze er zouden zijn en was het super snel opgebouwd. Het filmpje wordt duidelijk afgespeeld op het beeld en de hele buurt kon meegenieten door de goede geluidsversterking. Met tranen van geluk heeft het trouwpaar er naar gekeken, ze vonden het geweldig! En wij als vrienden ook, zo konden we er toch bij zijn op hun speciale dag.

Liefs Tabea