DEZE HELE PERIODE ONS HEEFT GELEERD OM ANDERS TE KIJKEN. WE VOELEN ALS NOOIT TEVOREN DAT AANDACHT GEVEN AAN ELKAAR BELANGRIJK IS. LAAT ONS MET ELKAAR DIT GEVOEL VASTHOUDEN.

DAADKRACHT, POSITIVITEIT EN ONDERNEMERSDRANG BRACHT DEZE TOPPERS IN DE TROUWWERELD BIJ ELKAAR. AL BRAINSTORMEND BEDACHTEN ZIJ SAMEN VIDEOBOODSCHAP OP BESTELLING: EEN UNIEKE ERVARING DIE NIEUW IS IN DE TROUWBRANCHE! VERNIEUWEND, VERRASSEND, VERBINDEND… EEN ERVARING WAAR WE JUIST NÚ NIET ZONDER KUNNEN.

SNAPPSHOT – MARC BOR
DEZE TWENTSE MOOI NUCHTERE ONDERNEMER BLIJFT ZEKER NIET STIL ZITTEN IN DEZE ONZEKERE TIJDEN WAAR WE MET ELKAAR IN ZIJN BELAND. MARC WIL NIETS LIEVER DAN VAN WAARDE BLIJVEN EN MENSEN EEN ONUITWISBARE HERINNERING GEVEN OP MOMENTEN DIE ER TOE DOEN! HET LEVEN VIEREN EN UNIEKE DIENSTEN BLIJVEN UITVOEREN DIE PASSEN BIJ DE IDENTITEIT VAN SNAPPSHOT DAT IS WAT HIJ WIL! MET LIEFDE BLIJFT HIJ BRUIDSPAREN, GASTEN EN LEVERANCIERS SAMENBRENGEN. MET DE ZIN ‘SAMEN STERKER DAN CORONA’ IN GEDACHTEN RIJDT HIJ DOOR HEEL NEDERLAND EN ZELFS OVER DE GRENZEN OM TIJDENS DEZE LOCKDOWN EN TIJDEN VAN TELEURSTELLING TÓCH DIE LACH OP IEDERS GEZICHT TE TOVEREN!


TINTELEND TROUWEN – MARIELLE BOUW-KOLLER
VANUIT HAAR MOTIVATIE OM HET VERSCHIL TE MOGEN EN KUNNEN MAKEN OP BIJZONDERE MOMENTEN IN IEMANDS LEVEN, IS VIDEOBOODSCHAP OP BESTELLING DE IDEALE MANIER OM DE HUIDIGE AFSTAND TE VERKLEINEN EN JUIST OP EEN ONVERWACHTE MANIER TE LATEN VOELEN DAT ELK MOMENT TELT! MET TINTELEND TROUWEN WEET MARIELLE ALS GEEN ANDER HET LEVEN TE VIEREN EN HERINNERINGEN TE CREËREN DIE JE VASTHOUDT IN JE HART. JUIST IN DEZE TIJDEN IS HET BELANGRIJK OM DE VANZELFSPREKENDHEDEN ALS BIJZONDER TE ERVAREN, UIT TE SPREKEN WAT VAAK ONUITGESPROKEN BLIJFT EN TE GENIETEN! DAT LAAT ONS DE TELEURSTELLING VERZACHTEN EN KRACHT GEVEN OM PLANNEN TE MAKEN VOOR DE TOEKOMST!